Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jun.2021, 14:14

Egzit: Jonas Blue potvrdio nastup na glavnoj bini festivala

Festival Egzit saopštio je danas da je britanski muzičar i producent Džons Blu (Jonas Blue) potvrdio svoj nastup na glavnoj bini, te da će proslava 20 godina festivala, planirana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi, biti bogatija za još jednog "hedlajndera s velikim talentom za stvaranje hitova".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Egzit: Jonas Blue potvrdio nastup na glavnoj bini festivala

Izvor: Beta, 17.Jun.2021

Festival Egzit saopštio je danas da je britanski muzičar i producent Džons Blu (Jonas Blue) potvrdio svoj nastup na glavnoj bini, te da će proslava 20 godina festivala, planirana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi, biti bogatija za još jednog "hedlajndera s velikim talentom za stvaranje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.