Egzit: Jonas Blue potvrdio nastup na glavnoj bini festivala

Izvor: Beta, 17.Jun.2021, 14:18

Egzit: Jonas Blue potvrdio nastup na glavnoj bini festivala

Festival Egzit saopštio je danas da je britanski muzičar i producent Džons Blu (Jonas Blue) potvrdio svoj nastup na glavnoj bini, te da će proslava 20 godina festivala, planirana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi, biti bogatija za još jednog "hedlajndera s velikim talentom za stvaranje hitova"."Upravo je Džons, nakon Davida Guette, DJ Snakea i Tyge, još jedna zvezda ovogodišnjeg Egzita čiji su pregledi hitova iz poslednjih nekoliko godina na Jutjubu prešli impresivne tri milijarde", navodi se u saopštenju Egzita.Ističe se da je talentovani Britanac upisao se na "moćan spisak" svetskih i regionalnih zvezda koje će ovog jula stići u Novi Sad, a na kojem su već Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes, Laibach, Amira Medunjanin, Buč Kesidi, i stotine drugih, kojima se uskoro pridružuje još imena.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jonas Blue na Exitovu glavnu binu donosi hitove teške tri milijarde! (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2021

Proslava 20 godina Exita, planirana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, postala je bogatija za još jednog headlinera s velikim talentom za stvaranje hitova. Britanski muzičar i producent Jonas Blue potvrdio je svoj nastup na glavnoj bini festivala. Upravo je Jonas, nakon Davida Guette,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.