Dok se Anđelina bori za zdravlje, Bred je ponižava: Izdao si me, uništio si naš brak

Izvor: B92, 05.Avg.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok se Anđelina bori za zdravlje, Bred je ponižava: "Izdao si me, uništio si naš brak"

Usred priče o razvodu Breda Pita i Anđeline Džoli, kao bomba je odjeknula vest da je Pit navodno prevario suprugu i to sa njenom najomraženijom osobom na svetu, Dženifer Aniston, bivšom ženom!

Prijatelji najpoznatijeg holivudskog para kažu da Bred nije mogao više da ponizi Anđelinu, nego time što je ponovo obnovio kontakt sa Dženifer. A da situacija bude još gora po Džolijevu, sve se dešava u trenutku kada Anđelina boluje od anoreksije i kada je spala na samo 36 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kilograma.

A najnovija glasina počinje ovako: Nakon što je pre dva meseca preminula Nensi Aniston, majka Dženifer Aniston, Pit je posle mnogo godina pozvao bivšu suprugu i pitao je kako se oseća.

Taj poziv je Anđelina doživela kao izdaju i Bredovo zabijanje noža u njena leđa. Međutim, kako navode američki tabloidi, Bred i Dženifer su nastavili da se čuju, kasnije i viđaju, i glasine su već dostigle razmere nuklearne katastrofe, i uveliko se priča da je Bred prevario Anđelinu sa Anistonovom, a to je ono od čega je Džolijeva godina strahovala…

“Njihov brak je ionako bio na staklenim nogama, a sada je naleteo na nagaznu minu, a Anđelina za sve krivi Dženifer Aniston. Kada je shvatila da je Bred ponovo u kontaktu s bivšom ženom, počela je da urla: ‘Izdao si me, uništio si sve naše planove za budućnost’”, navodi izvor blizak Anđelini Džoli.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.