DJ kolektiv Vatra i DJ Just Blaze u petak u DoB-u

Izvor: B92, 17.Feb.2016, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJ kolektiv Vatra i DJ Just Blaze u petak u DoB-u

Dom omladine Beograda predstavlja veliki rap & rnb spektakl. U petak 19. februara od 22 časa u sali Amerikana, DJ kolektiv VATRA proslaviće jubilarni 5. rođendan, a kao specijalni gost nastupiće čuveni hip-hop producent & DJ Just Blaze.

Ulaznice su u pretprodaji preko EVENTIM mreže, po ceni od 1000 dinara, dok će na dan dešavanja cena ulaznice iznositi 1200 dinara.

Vatra je DJ kolektiv koji čine byp_, Inspektor, Fake Casual & 50Grass. Nastao je 2011. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa idejom da promoviše rap & rnb zvuk i veoma brzo njihove žurke postale su omiljene među ljubiteljima ovih muzičkih žanrova. Redovno pune sve relevantne klubove u gradu, a vrhunac dosadašnjeg rada je bio prošlogodišnji nastup na glavnoj bini Exit festivala.

Just Blaze je njujorški producent i DJ koji je sarađivao sa nekim od najvećih imena u muzičkoj industriji kao što su: Jay Z, Kanye West, Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar, Rick Ross, Usher, Mariah Carey, Busta Rhymes, The Game i mnogi drugi. Moderni hip-hop zvuk koji isporučuje direktno sa „Roc-A-Fella“ i „Roc Nation“ etiketa dobro vam je poznat. Kultni albumi na kojima je radio su „Recovery“ (Eminem), „The Blueprint“, „The Black Album“ (Jay Z), „The Greatest Story Never Told“ (Saigon) i brojni drugi. Njegov opus sadrži desetine singlova sa vrha američke i britanske liste, poput „Touch The Sky“ (Kanye West), „Oh Boy“ (Cam’ron), „Live Your Life“ (T.I. ft. Rihanna), „Makes Me Wonder“ (Maroon 5), „Show Me What You Got“, „Girls, Girls, Girls“(Jay Z), „React“ (Erick Sermon feat.Redman), „I Really Mean It“ (The Diplomats), „Lord Knows“ (Drake ft. Rick Ross) ili „No Love“ (Eminem ft. Lil Wayne), a još uvek aktuelan je hit-singl „Higher“ na kojem mu gostuju Baauer i Jay Z kao i prvoklasni benger „Dipshits“ (Cam’ron & A-Trak). Sarađivao je dosta i sa producentima elektronske muzike kao što su Baauer, Sinjin Hawke, Hudson Mohawke kao i sa perjanicama britanske grime scene Skeptom i JME. Međutim, njegov talenat nije ostao samo u studiju, kao DJ Just Blaze ima iza sebe impresivne turneje po čitavom svetu. Svoje veštine će pokazati i za gramofonima pred publikom u Domu omladine Beograda.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čuveni njujorški hip-hop producent nastupa u Domu omladine

Izvor: Blic, 18.Feb.2016, 22:00

Čuveni njujorški hip-hop producent i di-džej Džast Blejz u petak, 19. februara (22) u sali Amerikana Doma omladine Beograda biće specijalni gost na petom rođendanu popularnog beogradskog di-džej kolektiva "Vatra"...Just Blaze je njujorški producent i di-džej koji je sarađivao sa nekim od najvećih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.