Britanska zvezda opisala najbrutalniji seks, a mnogi misle da znaju o kome se radi

Izvor: B92, 24.Sep.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanska zvezda opisala najbrutalniji seks, a mnogi misle da znaju o kome se radi

Britanska starleta i rijaliti zvezda Kejti Prajs trenutno izdaje svoju šestu (!) autobiografiju, punu sočnih tajni o svom ljubavnom i seksualnom životu.

Kejti je "podigla prašinu" jer je u svojoj poslednjoj knjizi opisala najžešći seks koji je imala - i to sa oženjenim muškarcem.

"Umesto da bude nežan prema meni i strastven kao što to većina žena želi, on je bio kao bušilica na najvećoj brzini! Podsetio me na bušilicu koju imam u svojoj garaži. Beng... >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << beng... beng, beng, beng", napisala je starleta o odnosu sa muškarcem kojeg je nazvala gospodin Iks.

"U jednom trenutku sam se uspaničila, misleći 'Sra*e, ako ovo uskoro ne prestane, zauvek ću ostati vezana za ovaj krevet. Umesto da ima seks sa mnom, on je imao seks na meni", požalila se.

Nakon toga je opisala da je taj muškarac bio pred razvodom i da bi zbog toga često "kukao" na njihovim sastancima.

Strani mediji nagađaju da je gospodin Iks zapravo bivši fudbaler Liverpula Džon Arne Rise.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.