Bijonse i Tejlor Svift snimaju duet?

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 20:49

Bijonse i Tejlor Svift snimaju duet?

Bijonse je najavila novi album, Act II, koji će biti u kantri stilu, a mnogi fanovi spekulišu da će jedan od gostiju na albumu biti megapopularna Tejlor Svift.

Sve je podstakao producent Killah B, koji je sarađivao sa Bijonse. Odgovarajući na pitanja o saradnji dve pevačice tokom direktnog prenosa TMZ-a, rekao je:

"Recimo samo da je na putu da šokira svet. Pustiću vašoj mašti da odluči šta to znači", rekao je on nakon što su fanovi spekulisali o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na društvenim mrežama.

"Ne bih se iznenadio da su Bijonse i Tejlor zajedno radile kantri pesmu“; "Šta ako bi Bijonse i Tejlor zajedno sarađivale na kantri pesmi???“, pitaju se fanovi.

Međutim, izvor je rekao za Entertainment Weekly da se Tejlor ni na koji način ne pojavljuje na novom albumu Bijonse. Ni Tejlor ni Bijonse nisu ovo javno komentarisale.

Novi album Bijonse, pod nazivom Act II, biće objavljen 29. marta.

Istorija odnosa Bijonse i Tejlor

Pre 15 godina, Tejlor Svift je imala 19 godina i pevala je kantri muziku,, dok je Bijonse, tada 29 godina, vladala scenom. Godine 2009. njih dve su bile u centru pažnje na dodeli nagrada VMA, kada je Kanje Vest uleteo na scenu dok je Tejlor primala svoju nagradu te izjavio da je umesto nje trebalo da pobedi Bijonse.

Bijonse je bila potpuno šokirana reperovim postupkom, a pevačice su navodno plakale iza scene nakon incidenta. Svesna da je Kanje upropastio poseban trenutak Sviftovoj te noći, Bijonse je pozvala Tejlor na binu da završi svoj prekinuti govor kada je kasnije uveče osvojila svoju drugu nagradu.

Njih dve su prijateljice od tada, a Bijonse i Džej Zi već godinama posećuju Tejlorine privatne zabave. Tako se Bijonse pojavila i na premijeri filma Tejlor Svift: Turneja Eras, a Sviftova se na Instagramu time i pohvalila.

"Tako mi je drago što nikada neću saznati kakav bi bio moj život bez Bijonsinog uticaja“, napisala je ona i dodala: "Način na koji je naučila mene i svakog umetnika ovde da kršimo pravila i prkosimo industrijskim normama... Njena velikodušnost duha. Njena otpornost i svestranost. Ona je bila zvezda vodilja tokom cele moje karijere i činjenica da se večeras pojavila bila je kao bajka".

Sviftova se nakon toga pojavila i na premijeri filma Bijonse. Obožavaoci od tada spekulišu da se nešto sprema između dve muzičke ikone, a kada je Bijonse objavila da će drugi deo njenog albuma 2022. godine biti kantri muzika, spekulacije su se pojačale.

Podsetimo, Bijonse se tokom Superboula pojavila u reklami Verizona u kojoj je nagovestila da sprema novi album.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.