Amber Herd više niko ne želi: Oduzeli joj i ulogu u filmu

Izvor: B92, 22.Nov.2023, 09:01

Amber Herd više niko ne želi: Oduzeli joj i ulogu u filmu

Glumica Amber Herd izbačena je iz novog trejlera za "Akvamen i izgubljeno kraljevstvo".

Odluka je došla nakon njenog suđenja s bivšim suprugom Džonijem Depom, zbog čega je Amber Herd naišla na brojne negativne kritike.

Amber Herd se pojavila u prvom trejleru koji je izašao u septembru, ali je u najnovijem, koji dolazi 20. decembra, nema. Inače, Herdova u filmu glumi lik Mere, ćerke kralja Nerijusa. Ona svojim umom može da kontroliše vodu i komunicira pomoću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << telepatije, a ona postaje i Akvamenova supruga.

"Dobila sam scenario i nakon toga su mi dali nove verzije scenarija u kojem su izbačene akcijske scene koje su se ticale mog i još jednog lika. Dva lika su se borila jedan s drugim i oni su jednostavno maknuli dosta toga iz uloge. Uklonili su gomilu toga", rekla je na sudu Amber Herd.

Reditelj filma Džejms Van je za Entertejnment vikli ( Entertainment Weekly) rekao da je ideja filma oduvek bila da u fokusu radnje budu Akvamen (Džejson Momoa) i Orm (Patrik Vilson).

"Uvek sam to svima govorio od samog početka. Prvi Akvamen bilo je Arturovo i Merino putovanje. Drugi film je oduvek trebalo da bude Artur i Orm. Dakle, prvi je bio ljubavni akcijsko-avanturistički film, drugi je bratski akcijsko-avanturistički film. Ostaćemo na tome", rekao je.

Podsetimo, Amber Herd je nedavno optužila Momou da je na set dolazio pijan te da je imitirao njenog bivšeg Džonija Depa.

"Džejson je rekao da želi da me otpuste. Džejson je pio i dolazio kasno na set. Oblačio se kao Džoni. Imao je i prstenje", pisalo je u beleškama terapeutkinje Amber Herd koje su bile objavljene u Varajetiju (Variety). Izvor DC-ja je pak rekao da se glumac ponašao profesionalno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.