Ubijeni žena i dete u Kruševcu

Izvor: Studio B, 09.Jan.2013, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijeni žena i dete u Kruševcu

U ulici Gavrila Principa u Kruševcu, ubijeni su žena (43) i njeno šestogodišnje dete, potvrdio je načelnik kruševačke policije Miljan Petrović.

On je rekao da je uviđaj u toku i dodao da je policija već lišila slobode osumnjičneog, koji je pronađen u neposrednoj blizini mesta gde se ubistvo dogodilo.

"Policija je pronašla i oružje za koje se sumnja da je korišćeno u ubistvu", kazao je Petrović. 

On je dodao da će više detalja o ovom događaju biti poznati sutra, nakon što se utvrde sve činjenice i završi uviđaj.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Ubijeni žena i njeno šestogodišnje dete u Kruševcu

Izvor: Blic, 09.Jan.2013

U ulici Gavrila Principa u Kruševcu večeras, oko 19 časova, ubijeni su žena (43) i njeno šestogodišnje dete, potvrdio je Tanjugu načelnik kruševačke policije Miljan Petrović...On je rekao da je uviđaj u toku i dodao da je policija već lišila slobode osumnjičenog, koji je pronađen u neposrednoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.