Ubijeni žena i njeno šestogodišnje dete u Kruševcu

Izvor: Blic, 09.Jan.2013, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijeni žena i njeno šestogodišnje dete u Kruševcu

U ulici Gavrila Principa u Kruševcu večeras, oko 19 časova, ubijeni su žena (43) i njeno šestogodišnje dete, potvrdio je Tanjugu načelnik kruševačke policije Miljan Petrović.

On je rekao da je uviđaj u toku i dodao da je policija već lišila slobode osumnjičenog, koji je pronađen u neposrednoj blizini mesta gde se ubistvo dogodilo.

- "Policija je pronašla i oružje za koje se sumnja da je korišćeno u ubistvu - kazao je Petrović.

On je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će više detalja o ovom događaju biti poznati sutra, nakon što se utvrde sve činjenice i završi uviđaj.

Povezane vesti: Uhapšeno troje u Beranama zbog ubistva Uhapšena žena zbog ubistva čoveka u njujorškom metrou Bacio ženu kroz prozor, pa joj zabio nož u vrat Uhapšena Poljakinja zbog ubistva svojih petoro novorođenčadi Avganistan: Ubio ženu jer je htela posao
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijeni žena i njeno šestogodišnje dete

Izvor: Mondo, 09.Jan.2013

U ulici Gavrila Principa u Kruševcu večeras, oko 19 časova, ubijeni su žena (43) i njeno šestogodišnje dete, potvrdio je Tanjugu načelnik kruševačke policije Miljan Petrović...On je rekao da je uviđaj u toku i dodao da je policija već lišila slobode osumnjičenog, koji je pronađen u neposrednoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.