Vučić: Na jednoj strani mi, na drugoj svi ostali! Hoćemo da naša deca imaju bolju budućnost!

Izvor: Press, 12.Mar.2014, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Na jednoj strani mi, na drugoj svi ostali! Hoćemo da naša deca imaju bolju budućnost!

On je na mitingu u Kruševcu pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore, tražeći ubedljivu pobedu.
Vučić je rekao da se nije osvrtao na uvrede, teške i ružne, često nepristojne reči konkurencije, dodajući da je ćutao ne zato što se plašio za sebe, ili što su ti drugi mnogo hrabri, već zato što je mislio da zajednički treba izgradimo normalnu i pristojnu Srbiju.

Naljutilo ga je, kako je rekao, kad je "konkurencija" prestala da napada njega, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a Srbiji počela da preti ukrajinskim scenarijom, neredima i haosem.

- Tada je moja obaveza bila da im kažem - mene napadajte, pričajte da sam diktator - nemam problem sa tim, jer te vaše reči govore više o vama nego o meni, ali vam neću dati da srušite Srbiju, da potežete motke i puške po Srbiji - poručio je Vučić i dodao da ko god misli da će 16. marta tako nešto da se desi - grdno se vara.

- S jedne strane smo mi, a na drugoj svi ostali - rekao je i dodao da će se "oni dogovoriti u roku od jedne noći ako zajedno budu imali makar jedan glas više od nas", zbog čega je, kako kaže, postavio veliki cilj, a to je - ubedljiva pobeda.

Prema njegovim rečima, svi ostali imaju jedan do dva odsto prednosti koju treba stići i prestići do nedelje, kako bi se sprovele reforme i budućnost Srbije bila zagarantovana.

- Postavljam vam jedan cilj - nije lak ali jedino on garantuje da ćemo moći da sprovodimo reforme i da Srbija ima budućnost, a to je da naša lista ima više glasova nego sve liste zajedno. Hoćemo pobedu i to ubedljivu pobedu - poručio je Vučić.

Navodeći da je pred njima velika borba za ekonomski napredak, Vučić je najavio da će već od 1. maja biti uvedeni podsticaji koji će omogućiti razvoj privrede i zapošljavanje stotinu hiljada građana, poručivši da kako su se za FAP i Ikarbus našli strateški partneri tako će se naći i za "14. oktobar" u Kruševcu i "Prvu petoletku" iz Trstenika...

Odgovarajući na kritike da SNS nema politiku i da ne zna da li je to istok ili zapad, Vučić je poručio da je "naša politika da idemo u EU, ali mi da idemo protiv Rusije nećemo".

- Mi ćemo sa Rusijom da imamo najbolje moguće odnose i vidite kako se mudro ponaša državno rukovodstvo i predsednik Srbije i mi u vladi i kako reagujemo zato što znamo šta je najbolji interes za Srbiju - rekao je Vučić poručivši da neće svaki svetski sukob da pređe preko Srbije i srpske grbače.

- Sada ćemo mi u miru i stabilnosti da živimo i radimo i sarađujemo sa svima i gradimo našu zemlju da bude snažnija, jača i da naša deca imaju budućnost - to je naša politika - istakao je lider SNS.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.