Velika akcija kruševačke policije, rasvetljena teška krađa: Uhapšene tri osobe, jedna sa poternice

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika akcija kruševačke policije, rasvetljena teška krađa: Uhapšene tri osobe, jedna sa poternice

Tokom prethodne noći, provalili su u prostorije jedne prodavnice iz koje su uzeli veću količinu cigareta i novac od pazara TRI lica,među kojima i jedno lice sa poternice, uhapšena su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, potvrđeno je u kruševačkoj policiji. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su I. Š. (49) i B. Đ.(49) iz Kruševca i M. L. (64) iz okoline Aleksandrovca, koji se sumnjiče da su tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prethodne noći, provalili u prostorije jedne prodavnice iz koje su uzeli veću količinu cigareta i novac od pazara. Pročitajte još - Krivične prijave protv 11 osoba zbog 26 krađa Osumnjičenima B. Đ. i M. L. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu, dok je osumnjičeni Kruševljanin I. Š. sproveden u Kazneno-popravni zavod u Nišu na osnovu poternice koja je za njim bila raspisana.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

U KUĆI IMAO PIŠTOLJE I DELOVE ZA ORUŽJE Mladić iz Knića uhapšen zbog nedozvoljene proizvodnje oružja

Izvor: Blic, 07.Dec.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su B .Đ. (32) iz okoline Knića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.