Vanzemaljci stigli u Kruševac!? (VIDEO)

Izvor: TvojPortal.com, 16.Jul.2011, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanzemaljci stigli u Kruševac!? (VIDEO)

Rasina.net Vest o invaziji vanzemaljaca i navodni snimak NLO uznemirili Kruševljane. U gradu pod Bagdalom kažu da su danima viđali neobične letelice na nebu. Snimak anonimno dostavljen lokalnoj tv stanici.


“VEST” američkog tabloida “Vikli vorld njuz” o invaziji vanzemaljaca na našu planetu najviše je zabrinula - Kruševljane. U gradu pod Bagdalom danima pričaju o misterioznim letelicama koje ih nadleću, pa je nekim Čarapanima ova “informacija” rasplamsala >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << maštu i uverila ih da je na pomolu intergalaktički rat.
Neidentifikovani leteći objekti uznemirili su Kruševljane početkom jula kada su jaki, neobični zvuci još neobičnijih letilica nekoliko noći parali nebo. Psi su, kažu Čarapani, lajali kao nikad ranije. Jedni su bili uvereni da je reč o NATO avionima, da drugi su tvrdili da je reč o nekoj daleko većoj misteriji.
Na lokalnoj televiziji Plus u emisiji “Ispovedaonica” prikazali su i snimak letelica koje su prepale Kruševljane.
- Tokom emisije javio se čovek koji je rekao da ima snimak NLO i zamolio za anonimnost - priča autor Igor Milosavljević. - Video-zapis je amaterski i nije najjasniji, ali vidi se dovoljno i čuju se parajući zvuci tok letećeg objekta. Kada smo prikazali snimak, telefon se usijao, a gledaoci su počeli da potvrđuju da su bili svedoci sličnih pojava. Bilo je i nevernih Toma, ali mnogo više onih koji smatraju da nismo sami u Kosmosu.
Da “brigu” zbog vanzemaljaca sa Kruševljanima dele i žitelji ostatka Srbije, ubedljivo svedoči više od 200 komentara na tekst, objavljen na našem sajtu, o navodnoj invaziji vanzemaljaca. Reč je o tekstu u kome navodni naučnik iz programa “Seti” tvrdi da su tri velika svemirska broda primećena kod Jupitera i da će u novembru stići do zemlje. O “ozbiljnosti” ove vesti dovoljno govori da je sajt “Vikli vorld njuz”, koji je objavio ovu priču, specijalizovan za priče poput one da je Hilari Klinton usvojila dete svemirca ili da je Abraham Linkoln bio žena.
To ipak nije sprečilo brojne čitaoce da se uključe u žustru raspravu. Dok jedni predlažu da vanzemaljcima ponudimo koaliciju i pripremimo im pistu za sletanje na Koridoru 10, drugi su uvereni da bi im se trebalo suprotstaviti i to turbo-folkom kao glavnim oružjem. Jedan od komentatora je na staru melodiju ispevao prigodne stihove - “jedanaeste, jedanaeste svemirac udario...”.
- Pročulo se da na Zemlji nema nikoga ko može da pobedi Novaka Đokovića pa su poslali najboljeg među njima da pokuša - napisao je komentator sakriven iz imena “Nole”.
“Optimisti” su sigurni da se svemirci neće dugo zadržati ukoliko slete u Srbiju. Brzo će, kažu, shvatiti da na njihovoj planeti i nije tako loše. Pesimisti su međutim zabrinuti da će i svemirci pre Srbije - ući u Evropsku uniju.
KRUŠEVAC - NIKAKO!
NAVODNA pojava NLO nad Kruševcem inspirisala je uvek duhovite Čarapane da se našale na račun svojih muka - teškog stanja u privredi grada, rasta besposlice i siromaštva. U vicu koji kružu gradom vanzemaljci nadleću Kruševac sa decom i prete im da će ih, ako ne budu učila, izbaciti iz borda. A deca skoče kao oparena i viknu:
- Ne, samo ne u Kruševac!
IZBEGAVATI SUSRETE
MOGUĆA invazija vanzemaljaca ipak nije samo inspiracija holivuskih filmadžija i novinara žute štampe. Najpoznatiji svetski astrofizičar Stiven Hoking nedavno je izjavio da veruje da vanzemaljci postoje, ali da bi Zemljani trebalo da ih se klone. Naučnik je uveren da bi susret sa svemircima bio poguban po našu planetu.
{youtube}0r877Tpb6yM&feature{/youtube}

kruševacvanzemaljci
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.