VUČEVIĆ IZJAVIO SAUČEŠĆE PORODICI NASTRADALOG RADNIKA U KRUŠEVCU: Istraga će utvrditi kako je došlo do tragedije

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 14:43

VUČEVIĆ IZJAVIO SAUČEŠĆE PORODICI NASTRADALOG RADNIKA U KRUŠEVCU: Istraga će utvrditi kako je došlo do tragedije

Jedna osoba poginula je u stravičnoj nesreći u Kruševcu

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je danas saučešće porodici nastradalog radnika u Kruševcu, u fabrici "Trajal" koja se dogodila jutros, i potvrdio da su četiri osobe povređene, od toga tri lakše i jedna teže.

On je istakao da će istraga utvrditi kako je došlo do tragedije i dodao da se ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić uputio u Kruševac.

- Ministar Gašić će podeliti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više podataka kada bude na licu mesta. Ne mogu da podelim ime i prezime poginulog, to je na MUP-u. Izjavljujem saučešće porodici poginulog radnika, i nažalost radi se o mladoj osobi. Da kažem da se te stvari dešavaju neće biti primereno, istraga će utvrditi šta je dovelo do ove tragedije i do gubitka ljudskog života i sve nas dodatno upozoriti da su ti poslovi sa velikim rizicima - rekao je Vučević.

Ministar je rekao da se nada da će povređeni proći sa što manje posledica i da će se što pre oporaviti.

U Fabrici "Trajal" u Kruševcu jutros oko 9 sati prilikom procesa rada došlo je eksplozije u objektu za proizvodnju gorive trake.

Kako je saopštio MUP, prema prvim informacijama, jedna osoba je smrtno stradala, a četiri su povređene i one su kolima Hitne pomoći prevezene u Opštu bolnicu u Kruševcu.

Požar koji je izbio usled eksplozije je lokalizovan, a pripadnici Policijske uprave u Kruševcu i Sektora za vanredne situacije obezbeđuju lice mesta.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević: Istraga će utvrditi kako je došlo do tragedije u fabrici “Trajal”, saučešće porodici nastradalog radnika

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 16.Jan.2024

KRUŠEVAC – Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je danas saučešće porodici nastradalog radnika u Kruševcu, u fabrici “Trajal” koja se dogodila jutros, i potvrdio da su četiri osobe povređene, od toga tri lakše i jedna teže. On je istakao da će istraga utvrditi kako je došlo do...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Načelnik hirurgije: Povređeni u 'Trajalu' stabilno i van životne opasnosti

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2024, 09:51

Načelnik hirurgije Opšte bolnice u Kruševcu Saša Zajić izjavio je danas da su tri osobe, koje su povređene u eksploziji u kruševačkoj fabrici "Trajal" i koje su smeštene u toj bolnici, stabilno i van životne opasnosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.