VENAC SLAVE ZA KOSOVSKOG JUNAKA! Ministar Gašić odao počast HEROJU bitke za ORAHOVAC! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 23:46

VENAC SLAVE ZA KOSOVSKOG JUNAKA! Ministar Gašić odao počast HEROJU bitke za ORAHOVAC! (FOTO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, povodom obeležavanja Dana grada Kruševca, učestvovali su u svečanom defileu od restorana "Konak" do Spomenika kosovskim junacima.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić položio je danas venac na spomen-obeležje potpukovniku policije Veljku Radenoviću na Bagdali u Kruševcu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, povodom obeležavanja Dana grada Kruševca, učestvovali su u svečanom defileu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od restorana "Konak" do Spomenika kosovskim junacima, a kojem su prisustvovali i ministar Gašić sa rukovodstvom MUP-a i članovi porodice Veljka Radenovića, saopštio je MUP.

Nakon toga, na platou ispred Spomenika kosovskim junacima pripadnici Žandarmerije izveli su egzercir, a građanima je na Bagdali predstavljen taktičko-tehnički zbor na kojem su pripadnici MUP-a prikazali službena vozila, konje i pse.

A post shared by МУП Републике Србије 🇷🇸 (@mupsrbije)

Radenović, jedan od najvećih junaka srpske policije u sukobima na Kosovu i Metohiji, posthumno je odlikovan ordenom zasluga za odbranu i bezbednost prvog stepena za uzorno i časno izvršavanje dužnosti i zadataka u oblasti odbrane i bezbednosti, dodaje se u saopštenju.

Povodom obeležavanja Dana grada Kruševca u 21 sat na Bagdali počeo je koncert Orkestra policije i prvaka Narodnog pozorišta, operskih pevača Ljubice Vraneš i Dragoljuba Bajića.
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.