Užas u Kruševcu: Devojčica (13) donela na svet mrtvorođenče, pa ispričala da ju je STRIC SILOVAO

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2020, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Kruševcu: Devojčica (13) donela na svet mrtvorođenče, pa ispričala da ju je STRIC SILOVAO

Medicinsko veštačenje trebalo da utvrdi istinu o slučaju KRUŠEVLjANIN Saša U.(41) uhapšen je zbog osnova sumnje da je obljubio maloletnu bratanicu staru 13 godina, koja je u četvrtak rodila mrtvorođenče, potvrđeno je "Novostima". Medicinskim veštačenjem bi trebalo da se utvrdi šta se tačno dogodilo u naselju Čitluk u Kruševcu i da li je zaista tačno da je stric, kako je ispričala devojčica, odgovoran za krivično delo za koje je osumnjičen. Trinaestogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << devojčica, koja sa svojom porodicom i stricem živi na istoj adresi u romskom naselju na periferiji Kruševca ispričala je nakon porođaja da je pre devet meseci bila žrtva svog bliskog rođaka. Okruženje maloletnice nije primetilo trudnoću i navodno su pretpostavili da je devojčica samo dobila na kilaži. Pročitajte još - Obljubio devojčicu (14) sa posebnim potrebama -Očekuje se saslušanje osumnjičenog pred Višim javnim tužilaštvom u Kruševcu i odluka o produženju pritvora-iznosi nezvanično izvor “Novosti”.-Za sada se slučaj u ovoj fazi vodi kao krivično delo obljuba nad maloletnim licem. Medicinsko veštačenje treba da rasvetli ceo događaj. U međuvremenu, devojčica je zdravstveno zbrinuta na Odeljenju ginekologije kruševačke bolnice. Razgovarala je sa stručnjacima i policijom. Istraga je u toku. Za krivično delo obljuba nad maloletnim licem, u slučaju da je oštećena ostala u drugom stanju, učiniocu preti kazna zatvora od 5 do 15 godina.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS KOD KRUŠEVCA Silovao bratanicu (13), za sve se saznalo kada se devojčica porodila

Izvor: Blic, 28.Feb.2020

Kruševljanin Saša U. (41) uhapšen je zbog osnova sumnje da je obljubio maloletnu bratanicu staru 13 godina, koja je u četvrtak rodila mrtvorođenče.

Nastavak na Blic...

UŽAS KOD KRUŠEVCA Silovao bratanicu (13), za sve se saznalo kada se devojčica porodila

Izvor: Press, 28.Feb.2020

Kruševljanin Saša U. (41) uhapšen je zbog osnova sumnje da je obljubio maloletnu bratanicu staru 13 godina, koja je u četvrtak rodila mrtvorođenče. . Foto:blic.  . Kako pišu "Novosti", medicinskim veštačenjem bi...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.