Izvor: RTS, 07.Dec.2021, 19:07

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u kruševačkom selu Kaonik

Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu uhapsili su S.P. (1976) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.
S.P. se tereti da je 3. decembra uveče, na seoskom putu u Kaoniku, hicima iz pištolja naneo prostrelne rane u predelu stomaka pedesetpetogodišnjem meštaninu od kojih je on preminuo na licu mesta. Kobnom događaju je prethodio verbalni sukob između njih dvojice.

Prilikom hapšenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kod osumnjičenog je pronađen pištolj kojim je, kako se sumnja, izvršio krivično delo.
S.P je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni koji je hicima iz pištolja na seoskom putu u Kaoniku ubio meštanina (55)

Izvor: Blic, 07.Dec.2021

Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu uhapsili su S. P. (45) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Nastavak na Blic...

U Kruševcu uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Izvor: B92, 07.Dec.2021

Kruševac -- Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu uhapsili su S. P. (1976) iz okoline ovog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo...Kako je saopšteno iz PU Kruševac, on se tereti da je 3. decembra uveče, na seoskom putu u Kaoniku, hicima iz pištolja naneo prostrelne rane u predelu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.