U subotu dva derbija na TV Arena sport

Izvor: Mondo, 20.Apr.2017, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu dva derbija na TV Arena sport

Gledaoci Televizije Arena sport u subotu će moći da gledaju dva velika derbija srpskog i hrvatskog fudbala. Prenos i iz Kruševca gde se sastaju Napredak i Zvezda.

Foto: MN Press

Partizan je pobedom u 154. "večitom derbiju" potpuno "zakuvao" trku za šampionsku titulu u Srbiji.

Već u subotu očekuje ga novi veliki izazov - u goste mu dolazi novosadska Vojvodina, koja je umela da "zagorča" poziciju crno-belih. Uostalom, Vojvodina je u prvom delu prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pobedila Partizan 3:1 u Humskoj. To je bila prva utakmica Marka Nikolića na mestu trenera Partizana (u drugom mandatu), kada je preuzeo tim od Ivana Tomića.

Ali, tadašnji Partizan i ovaj današnji "nisu isti" timovi. Marko Nikolić je, u međuvremenu, složio stvari, napravio mozaik i nanizao 28 utakmica bez poraza.

Uostalom, pročitajte ko je bio u timu Partizana tog 7. avgusta 2016. godine:

Šaranov - Vulićević, Gogua, Balažic, Bogosavac - Everton (Leonardo), Brašanac - Mihajlović (Đurđić), Stevanović (Ilić), Radović - Božinov.

Od nabrojanih, sada su u timu: Miroslav Vulićević, Everton, Leonardo, Nemanja Mihajlović, Alen Stevanović (povređen) i Saša Ilić.

Vojvodina sigurno ne dolazi u Humsku bez ambicija. Novosadski klub je trenutno treći na tabeli i čvrsto drži tu poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali će želeti da dobrim rezultatom sebi dodatno olakša posao do kraja takmičenja.

Zanimljivo je da će Partizan i Vojvodina par dana kasnije igrati i prvu utakmicu u polufinalu Kupa Srbije.

Ovu utakmicu, koja će biti odigrana u subotu od 17 časova, možete da gledate u direktnom TV prenosu na Areni sport (prvi program).

Arena sport će u subotu od 19 časova na svom prvom programu prenositi još jedan važan duel Superlige Srbije. U Kruševcu se sastaju Napredak i Crvena zvezda.

Istog dana, ali u 15 časova, TV Arena sport uključiće kamere iz Maksimira, gde se igra veliki derbi hrvatskog fudbala: Dinamo Zagreb - Hajduk Split (Arena sport 1, početak u 15h).

Zagrepčani, koji su godinama unazad bili neprikosnoveni u hrvatskoj ligi, sada "jure" Rijeku sa ciljem da zadrže titulu.

Na trećem programu TV Arena sport od 19 časova direktno će biti prenošen meč Istra - Rijeka.

Posle 28. kola, Rijeka ima 72 boda, a Dinamo 68. Hajduk je tek na četvrtom mestu sa 50 bodova, ispred njega je Osijek sa 53.

Do kraja hrvatskog prvenstva ima još osam kola. I Rijeka će do kraja takmičenja igrati sa Hajdukom, a u poslednjem, 36. kolu, 27. maja, Rijeka će ugostiti Zagrepčane.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.