U Kruševcu povređen policajac tokom deaktiviranja eksplozivne naprave

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Nov.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kruševcu povređen policajac tokom deaktiviranja eksplozivne naprave

Pripadnik čete za protivdiverzionu zaštitu lakše je povređen danas u Kruševcu tokom deaktiviranja eksplozivne naprave, objavio je RTS.Kako RTS nezvanično saznaje, u Ulici Gavrila Principa u Kruševcu, oko 11 časova došlo je do aktiviranja kapisle na eksplozivnoj napravi, usled čega je lakše povrede prstiju zadobio pripadnik čete za protivdiverzionu zaštitu iz Beograda.

Kesu sa sumnjivim sadržajem, koja je bila zakačena na ogradu privatne kuće, primetio je vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << objekta i prijavio policiji.

Zbog sumnje da je reč o eksplozivnoj napravi, pozvani su pripadnici protivdiverzione čete iz Beograda, zatvorena je ulica, a stanovnici su upozoreni da ostanu u svojim kućama.

Nakon ukazane hitne pomoći, povređeni je, prevezen u kruševačku Opštu bolnicu, na odeljenje hirurgije.

Uviđaj na licu mesta obavili su predstavnici Višeg Javnog tužilaštva i Policijske uprave Kruševac.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Kruševcu povređen policajac tokom deaktiviranja eksplozivne naprave

Izvor: Danas, 25.Nov.2019

Pripadnik čete za protivdiverzionu zaštitu lakše je povređen danas u Kruševcu tokom deaktiviranja eksplozivne naprave, objavio je RTS.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.