Povređen policajac tokom deaktiviranja eksplozivne naprave u Kruševcu

Izvor: RTS, 25.Nov.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređen policajac tokom deaktiviranja eksplozivne naprave u Kruševcu

Tokom deaktiviranja eksplozivne naprave u Kruševcu lakše je povređen pripadnik čete za protivdiverzionu zaštitu, nezvanično saznaje RTS. Policajac je povređen kada se na eksplozivnoj napravi aktivirala kapisla.
Kako RTS nezvanično saznaje, u Ulici Gavrila Principa u Kruševcu, oko 11 časova došlo je do aktiviranja kapisle na eksplozivnoj napravi, usled čega je lakše povrede prstiju zadobio pripadnik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << čete za protivdiverzionu zaštitu iz Beograda.

Kesu sa sumnjivim sadržajem, koja je bila zakačena na ogradu privatne kuće, primetio je vlasnik objekta i prijavio policiji.
Zbog sumnje da je reč o eksplozivnoj napravi, pozvani su pripadnici protivdiverzione čete iz Beograda, zatvorena je ulica, a stanovnici su upozoreni da ostanu u svojim kućama.
Nakon ukazane hitne pomoći, povređeni je, prevezen u kruševačku Opštu bolnicu, na odeljenje hirurgije.
Uviđaj na licu mesta obavili su predstavnici Višeg javnog tužilaštva i PU Kruševac.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSPLOZIJA U KRUŠEVCU Povređen policajac dok je pokušavao da DEAKTIVIRA BOMBU

Izvor: Blic, 25.Nov.2019

U dvorištu kuće Zorana B. iz Kruševca došlo je do eksplozije danas oko 11 sati, kada je pripadnik Policijske brigade za grad Beograd - čete za protivdiverzionu zaštitu Dragan K. pokušao da deaktivira eksplozivnu napravu!

Nastavak na Blic...

U Kruševcu povređen policajac tokom deaktiviranja eksplozivne naprave

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Nov.2019

Pripadnik čete za protivdiverzionu zaštitu lakše je povređen danas u Kruševcu tokom deaktiviranja eksplozivne naprave, objavio je RTS.Kako RTS nezvanično saznaje, u Ulici Gavrila Principa u Kruševcu, oko 11 časova došlo je do aktiviranja kapisle na eksplozivnoj napravi, usled čega je lakše...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.