“Tvoje lice zvuči poznato”: Pobednik Danijel Kajmakoski! Ivani Peters stiglo iznenađenje, ona se rasplakala!

Izvor: Scandal.rs, 21.Mar.2016, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Tvoje lice zvuči poznato”: Pobednik Danijel Kajmakoski! Ivani Peters stiglo iznenađenje, ona se rasplakala!

Treća emisija, treće sezone muzičkog spektakla “Tvoje lice zvuči poznato”, donela je sjajne imitacije, mnogo dobre muzike i zabave, a večerašnji pobednik je Danijel Kajmakoski koji je briljirao u ulozi Tine Tarner.

Ani Kokić, Ivanu Ivanoviću i Vladi Georgievu večeras društvo u žiriju pravio je Andrija Milošević.

Pobednik nagradu od 1000 evra namenjuje dečaku iz Kruševa, odnosno njegovim starateljima. Kiki >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je dečak od 12 godina o čijem hendikepu Daniel nije hteo mnogo da govori ali je želeo da ispuni jednu želju mališana, a to je da ode na more.

A za sedam dana takmičare ćemo gledati u sledećim zadacima:

Neša – Dara Bubamara

Đoša – Severina

Ana – Ledi Gaga

Nikola – Montserrat Caballé

Dara – Saša Matić

Halid – Zdravko Čolić

Kaja – Sam Smith

Ivana – Freddie Mercury

Daniel – Goran Bregović

Na samom početku Marija Kilibarda je briljirala kao Nigrutin. To je bila samo uvertira za nastup Ane Grubin pod maskom Skaja Viklera – (Esi mi dobar/Otkucaji). Devojke su zagrejale studio i napravile sjajnu atmosferu.

“Jako je dobra maska i vise ti gurtne kroz šlic”, primetio je Ivan na Aninom kostimu.

Maro tebe nisam video sa bradom od prošlog leta”, našalio se Ivan na račun svoje koleginice i drugarice.

Halid je imitirao Davorina Popovića otpevavši čuvenu numeru “Žute dunje”. Muslimoviću je imponovao ovaj zadatak.

Davorin je bio vrhunski umetnik i čovek. Bio je divan čovek, saradnik, šteta što ljudi nisu večni”  prokomentarisao je pevač, dok je Ivan imao samo reči hvale za ovo izvođenje:

Ja sam jednom slomio celu kafanu zbog ove pesme i kad je čujem, ja sam na sedmom nebu. Čestitke, svaka čast”.

Usledio je još jedan veličanstven nastup. Plesači su uz sjajnu koreografiju dočarali Bondovsku atmosferu i glavnu filmsku temu “Golden eye”. Kako je i sam priznao, najveći problem za pripremu ove numere Danielu su predstavljale štikle.

Sve može da se dogodi kad je muškarac na štiklama”, kaže pevač. Ipak, žiriju se veoma dopalo kako je izgledala Danielova imitacija i snalaženje na visokim potpeticama.

Majstore bio si odličan, pevaš fenomenalno, koreografija i sve što ste napravili sve je bilo fantastično, uzbudljivo. Fantastičan nastup i pevaš dečko fenomenalno!”, rekao je Andrija.

Sledeći je nastupio Nikola Rokvić kao Enrike Iglesias.

Statičan sam i krut tako da je koreograf imao ozbiljan zadatak da me nauči nekom pokretu” požalio se mladi Rokvić. Voditeljka Marija Kilibarda se našalila malo s njim rekavši da ima dve leve noge.

Potom se binom ponovo začula tamburica – Đoša u ulozi Đorđa Balađevića “Devojka sa čardaš nogama”.

Velika je istina da lepe žene mogu ukrasti šou. Mi bismo pohvalili masku ali pojaviše se ove lepotice i ode mas’ u propast. Ukrale ti šou ali sve zajedno je bilo odlično, maska je bila fenomenalna”, primetio je Georgiev.

Ivana Peters je ovog puta u ulozi svoje simpatije iz mladosti – Axl Rose I numera “You could be mine”. U najavi numere, Ivana je priznala da joj kontakt sa publikom nedostaje jer su pristuni u njenom životu od 15 godine. Bila je zaljubljena u ovog pevača, imala je poster u njegovoj prirodnoj veličini i ništa nije učila, bio joj je idol.

Kaja Ostojić dobila je upravo svoju koleginicu Ivanu Peters kao zadatak. Ivana je rado pristala da joj pomogne I da smernice. Međutim, ova numera je bila posvećena Ivani koja nije mogla ni u snu da pretpostavi kakvo ju je iznenađnenje čekalo.

Nakon numere “Svet tuge” koju je Kaja fenomenalno otpevala I u potpunosti “skinula” Ivanu, krenula je pesma “Zbog tebe” grupe Tap 011. Iz lifta je najpre izašla Goca Tržan, a onda je za Ivanu usledio još veći šok – Milan, Pera i Đole na sceni. Tap 011 je ponovo bio na okupu, a Ivana sva u suzama.

Ne mogu da verujem”, kroz suze je prokomentirasala. “Ja nisam u fazonu da plačem ovako”.

Zbog svega što je prošla u poslednjih godinu dana I zdravstvenog problema, Ivana ponovo briljira na sceni, skače, peva iz sveg glasa, prokomentarisala je Mara i dodala da je u studiju neko ko je najsrećniji što je Ivana ovde, a to je njega ćerkica Sara.

Volimo da zabiberimo i da ljubav bude svuda” rekla je Marija. Sarica je mami na binu donela buket cveća i pisamce:

“Bila si odlična, nisam ni sumnjala, volim te, čak i ako ne pobediš, ti si moja pobednica”, napisala je Sara.

Ivana i dalje nije mogla da sabere utiske:

“Smorena sam bila, mislila sam da je bio neki nesporazum sa organizacijom što nisam mogla da dovedem dete na set, ne mogu da verujem šta ste uradili… Kako su ovo sakrili od mene, nemam pojma, nisam nikakav detektiv”.

Neša Bridžis ni ovaj put nije imao sreće za zadatkom, bar što se tiče težine izvođenja. Ovog puta dupla uloga – Eros Ramacoti i Šer.

Zadatak mi je pomalo šizofren, pevam na italijanskom, a onda se ubacujem kao Šer. Verovatno me produkcija testira kolike su mi mogućnosti ali ono, jesmo naši ali sjaši”, jadao se Neša.

Vlado se našalio sa Nešom  nazvao ga Rijanom, aludirajući na jednu stranu glave koja je obrijana.

I prava atrakcija za kraj – Dara Bubamara u ulozi JK, Milica Pavlović kao Ceca Ražnatović.

Milica je otpevala Cecin hit “Kukavica”, a imala je samo jedan dan da spremi imitaciju ali je to sjajno uradili. I kroz pokret, i glasom, a Ivan je prokomentarisao:

Nadam se da ćeš tu i ostati. Malo je bolja Ceca bio Aleksa, a ti mnogo bolje izgledaš nego Aleksa Jelić”.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.