Trudnica na intenzivnoj nezi, beba za sada nije ugrožena: Izbodena žena iz Aleksandrovca u stabilnom stanju

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2020, 19:18

Trudnica na intenzivnoj nezi, beba za sada nije ugrožena: Izbodena žena iz Aleksandrovca u stabilnom stanju

Nakon pokušaja ubistva u Aleksandrovcu, trudnica Dragana V. (28) u stabilnom stanju, na intenzivnoj nezi. ALEKSANDROVAC - Policija u Aleksandrovcu uhapsila je Damira I. (19) nakon što je više puta izboo nevenčanu trudnu suprugu Draganu V.(28) nožem. Kako “Novosti” nezvanično saznaju u Opštoj bolnici u Kruševcu, gde je nesrećna žena zbrinuta, njeno stanje je dobro i stabilno,a nakon što su je pregledali ginekolozi i hirurzi, utvrđeno je da, za sada, trudnoća >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u četvrtom mesecu nije ugrožena.- To nije prvi put da je policija intervenisala u toj baraci - navodi nezvanično izvor “Novosti”. - Često su se svađali, a sada ju je i tukao i na nju nasrnuo nožem. Oboje su se bavili sakupljanjem sekundarnih sirovina, najčešće su “radili” tu na deponiji, od toga su se izdržavali. Često su ih viđali i po gradu i okolini. Niko nije iznenađen što je posle rasprave potegnut nož.Kako nezvanično saznajemo, do rasprave u ovoj zajednici došlo je u baraci na deponiji Sinjevac, na oko dva kilometra od Aleksandrovca, gde ovaj par živi neko vreme, zajedno sa još dve porodice.Ceo slučaj istražuje Više javno tužilaštvo u Kruševcu i krivično delo se za sada kvalifikuje kao ubistvo u pokušaju.Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI DETALJI KRVAVAVOG NAPADA U ALEKSANDROVCU: Trudnica koju je muž izbo nožem na intenzivnoj nezi, BEBA SPASENA!

Izvor: Kurir, 13.Jun.2020

ALEKSANDROVAC - Policija u Aleksandrovcu uhapsila je Damira I. (19) nakon što je više puta izboo nevenčanu trudnu suprugu Draganu V.(28) nožem.

Nastavak na Kurir...

POLICIJI DAJE OPREČNE IZJAVE: Ovo je Damir (19) osumnjičen da je nožem izbo trudnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020

Policija uhapsila Damira I. koji je osumnjičen da je nožem pet put ubo nevenčanu suprugu Draganu V. i on treba da bude saslušan u kruševačkom tužilaštvu...Damiru I. (19) iz Kruševca, osumnjičenom za krivično delo teško ubistvo u pokušaju određeno je zadržavanje do 48 sati i očekuje se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.