UŽAS U ALEKSANDROVCU: Damir (19) NOŽEM IZBO TRUDNU SUPRUGU, zadao joj teške telesne povrede

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2020, 19:18

UŽAS U ALEKSANDROVCU: Damir (19) NOŽEM IZBO TRUDNU SUPRUGU, zadao joj teške telesne povrede

Damir I. (19) nožem je više puta izbo nevenčanu suprugu, Draganu V. (29) Damir I. (19) nožem je više puta izbo nevenčanu suprugu, Draganu V. (29).Žena u četvrtom mesecu trudnoće zadobila je teške telesne povrede i završila je u kruševačkoj bolnici.Damir je uhapšen zbog pokušaja ubistva.Slučaj se desio posle kraće svađe u baraci na deponiji smeća “Sinjevac”, gde žive.Podsetimo, danas je u selu Striža, kod Paraćina 79-godišnji Dušan Janković nožem prerezao vrat supruzi Slobodanki Janković (73) koja je preminula na licu mesta.(Pink.rs)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trudnica na intenzivnoj nezi, beba za sada nije ugrožena: Izbodena žena iz Aleksandrovca u stabilnom stanju

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2020

Nakon pokušaja ubistva u Aleksandrovcu, trudnica Dragana V. (28) u stabilnom stanju, na intenzivnoj nezi. ALEKSANDROVAC - Policija u Aleksandrovcu uhapsila je Damira I. (19) nakon što je više puta izboo nevenčanu trudnu suprugu Draganu V.(28) nožem. Kako “Novosti” nezvanično...

Nastavak na Večernje novosti...

OVO JE TRUDNICA IZBODENA U ALEKSANDROVCU: Muž (19) je Draganu (29) posle svađe izbo pet puta nožem u grudi!

Izvor: Kurir, 13.Jun.2020

Dragana V.(29) , oporavlja se na Odeljenju intenzivne nege u Opštoj bolnici Kruševac, nakon što ju je danas popodne nevenčani suprug Damir I.(19) pet puta ubo nožem.

Nastavak na Kurir...

MAJKA IZBODENE TRUDNICE OPISALA DETALJE DRAME U ALEKSANDROVCU: "Dohvatio nož kao omađijan, na kraju je uspela da se iščupa"

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 00:11

Prema saznanjma, majka povređene žene,koja je u četvrtom mesecu trudnoće, posvedočila je o drami koja se dogodila u baraci na deponiji smeća Sinjevac...Trudnica, Dragana V. (29) oporavlja se na Odeljenju intenzivne nege u Opštoj bolnici Kruševac, nakon što ju je u subotu popodne nevenčani suprug...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.