TROSTRUKO UBISTVO U LESKOVCU

Izvor: Kurir, 18.Nov.2011, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROSTRUKO UBISTVO U LESKOVCU

LESKOVAC - Bračni par i njihova komšinica pronađeni mrtvi u selu Kruševice kod Vlasotinca, saznaje RTS. Istraga je u toku.

Tela bračnog para Čedomira (1930) i Vide Marković(1934) i njihove komšinice Smilje Ivanović(1928) pronađena su prošle noći u selu Kruševice kod Vlasotinca.

"Oko njihovih tela ima lokva krvi i u kući su pronađene dve sekire", rekao je istražni sudija Višeg suda u Leskovcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Mihajlo Petrović koji je izašao na uviđaj. Sudija nije želeo da spekuliše o tome kako je nastupila smrt i koji je motiv te trostruke tragedije.

Prema njegovim rečima, do tragedije je najverovatnije došlo pre nekoliko dana, a policija je pronašla leševe posle prijave rodbine bračnog para da su nestali.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U selu Kruševice pronađena tri tela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2011

VLASOTINCE -..Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu Mihajlo Petrović izjavio je danas da su u prigradskom naselju Kruševica kod Vlasotinca u jednoj kući pronađena tri tela starijih osoba...Petrović je agenciji Beta rekao da su pronađena tela bračnog para M.Č. (77) i njegove supruge M.V. (81),...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Trostruko ubistvo kod Vlasotinca

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Nov.2011

Bračni par Marković i njihova komšinica pronađeni mrtvi u selu Kruševice kod Vlasotinca, rečeno dopisniku "Južne Srbije" u Policijskoj upravi Leskovac. U kući u kojoj su pronađena tela policija našla dve krvave sekire. Istraga u toku.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Trostruko ubistvo u Leskovcu

Izvor: Glas javnosti, 19.Nov.2011, 07:01

LESKOVAC - Bračni par i njihova komšinica pronađeni mrtvi u selu Kruševice kod Vlasotinca, saznaje RTS. Istraga je u toku...Tela bračnog para Čedomira (1930) i Vide Marković(1934) i njihove..komšinice Smilje Ivanović(1928) pronađena su prošle noći u selu..Kruševice kod Vlasotinca..."Oko...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.