Izvor: Radio 021, 28.Nov.2020, 20:30

Traži se 641 zdravstveni radnik za kovid bolnicu u Kruševcu

Klinički centar u Nišu je objavio oglas za zapošljavanje 641 zdravstvenog radnika u kovid bolnici koja se gradi u Kruševcu.

Na sajtu te zdravstvene ustanove navedeno je da će na neodredjeno vreme, s punim radnim vremenom, posao dobiti 129 doktora medicine, osam diplomiranih farmaceuta i 504 medicinske sestre.

Posao će dobiti anesteziolozi, specijalisti pneumofiziologije, kardiologije, endokrinologije, nefrologije, hematologije, interne medicine, infektologije, ginekologije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i akušerstva, opšte hirurgije, urologije, urgentne medicine, otorinolaringologije, neurologije, transfuziologije, radiologije, fizikalne medicine i epidemiologije.

Oglas je raspisan i zbog zapošljavanja osmoro diplomiranih farmaceuta za farmaceutsku delatnost i farmaceuta medicinskih biohemičara za laboratorijsku dijagnostiku. Pored 349 medicinskih sestara i tehničara opšteg smera, planirano je zapošljavanje i 15 radioloških tehničara, 30 laboratorijskih tehničara, dvoje nutricionista i troje farmaceutskih tehničara.

Zainteresovani imaju rok od osam dana da se prijave na konkurs, a o njihovom zapošljavanju odlučivaće komisija koju će formirati niški Klinički centar, s tim što će konačnu odluku o prijemu doneti v.d. direktora te ustanove Zoran Perišić. Svi novoprimljeni zdravstveni radnici imaće šestomesečni probni rad. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Nišu da će bolnica u Kruševcu biti završena za 17 ili 18 dana.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.