Sutra potpisivanje Sporazuma sa narodom na protestu u Kruševcu

Izvor: Beta, 14.Mar.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra potpisivanje Sporazuma sa narodom na protestu u Kruševcu

Na protestu "Jedan od pet miliona" u Kruševcu gradjani će sutra moći da potpišu Sporazum sa narodom, a na skupu će govoriti funkcionerka Demokratske stranke Nada Kolundžija i glumac Bojan Veljović.Gradjani će se okupiti po osmi put u 18 sati na Trgu glumaca, najavili su danas organzatori.Nezadovoljni gradjani Kruševca traže ostavku gradonačelnice Jasmine Palurović, gradskih većnika i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.Traže i ostavke Nadzornog odbora Gradske toplane i umanjenje tri naredna računa za grejanje za polovinu.Zahtevi su i da Kruševac bude bezbedan grad "kojim ne upravljaju kriminalni klanovi", da zdravstveni radnici imaju bolje uslove rada, a pacijenti boje uslove lečenja.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Na devetom protestu Jedan od pet miliona u Novom Sadu traže se ostavke čelnih ljudi

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Mar.2019, 20:36

Više hiljada ljudi okupilo se večeras na devetom protestu "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu sa kojeg su zatražili ostavke predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić i predsednice Skupštine Maje Gojković...Student Aleksa Šorak pozvao je gradane da se 13. aprila okupe u Beogradu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.