SZS: Napad na Borka Stefanovića i aktiviste

Izvor: RTS, 23.Nov.2018, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SZS: Napad na Borka Stefanovića i aktiviste

Levica Srbije objavila je na svom Tviter nalogu da je njihov lider Borko Stefanović napadnut tokom tribine Saveza za Srbiju u Kruševcu. SZS saopštava da su, pored Stefanovića, napadnuta i dvojica aktivista Levice Srbije.
Na fotografijama se vidi da Stefanović ima povrede glave i da mu je nakon napada pružena medicinska pomoć. Levica Srbije podelila je i video-snimke, a na jednom od njih njihove pristalice >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tvrde da su Stefanovića napali muškarci sa kapuljačama.

U saopštenju Saveza za Srbiju navodi se da su osim Stefanovića napadnuti i Boban Jovanović i Marko Dimić, aktivisti Levice Srbije.
Kako je saopšteno, napadnuti su šipkama od strane naoružanih batinaša uoči održavanja tribine Saveza za Srbiju. Dodaje se da je Stefanović prevezen u Urgentni centar, da su Jovanoviću izbijena dva zuba i rasečena usna, a Dimić je zadobio više udaraca u glavu.
Stefanović je pregledan u ambulanti, a zatim je poslat na odeljenje kruševačke hirurgije na ušivanje. 
Desimir Pavlović iz DS-a rekao je RTS-u da je Stefanovića nepoznata osoba napala dok je ulazio u salu gde je trebalo da se održi tribina. 
Oglasio se i MUP, koji je saopštio da se intenzivno traga za napadačima. O svemu je obavešteno i nadležno tužilaštvo. 
U saopštenju Saveza za Srbiju je navedeno da je napad na članove SZS-a "posledica najprljavije hajke koju režim Aleksandra Vučića svakodnevno vodi protiv političkih neistomišljenika".
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borko Stefanović napadnut u Kruševcu, napadači uhapšeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2018

Levica Srbije objavila je danas na svom tviter nalogu da je njihov lider Borko Stefanović napadnut tokom tribine Saveza za Srbiju u Kruševcu...Na fotografijama se vidi da Stefanović ima povrede glave i da mu je nakon napada pružena medicinska pomoć...Levica Srbije podelila je i video snimke, a na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U Kruševcu pretučeni Borko Stefanović i članovi opozicione Levice Srbije

Izvor: VOA, 23.Nov.2018

Borko Stefanović, lider Levice Srbije, zadobio je povrede zajedno sa još četvoricom članova i aktivista Levice Srbije, članice opoziconog Saveza za Srbiju, kada su ih, prema svedočenjima, napali maskirani ljudi naoružani drvenim i metalnim palicama. MUP saopštava da je priveo dvojicu i da traga...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.