SUPERLIGA: Lukovići srušili Napredak, minimalac Mladosti u Lučanima

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 22:52

SUPERLIGA: Lukovići srušili Napredak, minimalac Mladosti u Lučanima

Neuspšean debi Valdimira Gaćinovića na klupi Kruševljana.

U poslednja dva meča Mozzart bet Superlige IMT je u Kruševcu bio ubedljiv protiv Napretka sa 4:0 (2:0), dok je Mladost na domaćem terenu u Lučanima minimalcem savladala Javor 1: 0 (1:0).

Debi Vladimir Gaćinovića na klupi Napretka nije prošao dobro pošto su Trkatoristi koristili svaku priliku koja im se ukazala. Već u 5. minutu je Luka Luković doveo goste u vođstvo, da bi u 31. njegov brat Miloš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz penala povisio na 2:0. Braća Luković su bila u glavnim ulogama i u nasdtavku pošto je Miloš Luković u 70. povisio na 3:0, da bi tri minuta kasnije Luka Luković postavio konačan rezultat.

U Lučanima je Mladost uspela posle tri uzastopna poraza da stigne do trijumfa zahvaljujući Urošu Sremčeviću koji je u 28. mkinutu iskoristio asistenciju Frajdeja i postigao gol koji je, ispostaviće se, rešio pitanje pobednika na ovom meču.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.