Radnik iz Surdulice ostao bez trenera

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2022, 11:17

Radnik iz Surdulice ostao bez trenera

Manje od godinu dana proveo je na klupi Radnika, a nakon završene sezone trener Dušan Đorđević napustio je surduličkog superligaša. Iz kruševačkog Napretka saopštavaju da su u završnim pregovorima sa njim, a istovremeno u Radniku kažu da će u narednih 10 dana promovisati novog šefa stručnog štaba.

Na klupu tima iz Surdulice seo je polovinom septembra kada je u toku prvenstva nasledio Igora Bondžulića, a ugovor koji ima do kraja maja neće produžiti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Sportski direktor Radnika Darko Gašić kaže da je u klub u potrazi za novim trenerom i očekuje da u narednih 10 dana on bude poznat, kao i ceo stručni štab.

Đorđević je imao ugovor do kraja sezone i on ističe 30. maja. Obe strane su jednostavno bile saglasne, imao je neku ponudu. Mi smo se okrenuli potrazi za trenerom. U narednih desetak dana ćemo imati novog šefa stručnog štaba sa kompletnim štabom. Uspešna sezona je za nama, prirodno je da se i njemu jave neke opcije. Rastali smo se u dobroj atmosferi, želimo mu sve najlepše u daljoj karijeri - kaže Gašić.

Iz Napretka saopštavaju da su u završnim pregovorima sa Đorđevićem, koji bi u Kruševcu trebalo da nasledi Zorana Milinkovića.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.