Izvor: Blic, 06.Avg.2023, 15:57

RHMZ NIŽE UPOZORENJA! Ogroman crni oblak nad Srbijom snimljen RADAROM: Evo kako izgleda i gde ide! Beograd na udaru za MANJE OD 2 SATA!

"Po poslednjem radarskom skeniranju, oblak je i dalje jak i kreće se prema okolini Kruševca, a područje Beograda će dobiti pljuskove i grmljavinu u narednih sat i po vremena", objavio je Hailz Srbija.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevreme stiglo u Beograd: Ogroman crni oblak snimljen nad Srbijom FOTO

Izvor: B92, 06.Avg.2023

Pljusak, jak vetar i grmljavina stigli su i ovog poslepodneva u Beograd...Iako je najavljeno da će nevreme zahvatiti prestonicu kasnije, kijamet se oko 16.15 sati obrušio na glavni grad...Po poslednjem radarskom skeniranju, oblak je i dalje jak i kreće se prema okolini Kruševca, objavio je Hailz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.