Prva liga: Inđija slavila protiv lidera Mladosti

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Mar.2014, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva liga: Inđija slavila protiv lidera Mladosti

Inđija – Mladost Lučani 2:1 (2:1)
Strelci: Lemajić u 3, Kovačević u 16. iz penala za Inđiju, Živadinović u 11. za Mladost.
Stadion gradski. Gledalaca: 300. Sudija: Dejan Anđelković (Kruševac). Pomoćnici: Miodrag Zdravković (Ražanj), Slađan Rajković (Obrež). Žuti kartoni: Kovačević, Vuković, Stanković (Inđija), Živadinović, Kovačević >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << (Mladost). Crveni karton: Milašinović (Inđija).
INĐIJA: Stanivuković, Pejić, Stanković, Milašinović, Jović, Tomčić (od 55. Simonović), Varga, Vuković (od 52. Rajak), Kovačević (od 88. Krivokuća), Bjedov, Lemajić.
MLADOST: Janković, Petrović, Lazović, Golemić, Milunović, Vesić, Tešić (od 20. Grujičić), Avramović, Milosavljević (od 56. Kovačević), Živadinović, Pešić (od 71. Crnomarković).
(FOTO: O. Ademovski)
Inđija je slavila protiv lidera Mladosti iz Lučana i time produžila nadu u borbi za opstanak. Izgarali su domaćini svih 90 minuta, uložili su maksimum htenja, borbenosti i požrtvovanja i to im se isplatilo.
Počeli su zeleno-beli silovito i već u trećem minutu poveli. Kovačević je idealno uposlio Darka Lemajića na pet metara od gola, odlično se snašao i loptu poslao u nebranjeni deo mreže.
Prenuli su se gosti posle neprijatnog iznenađenja, krenuli u napade i nekoliko puta ozbiljno pripretili, a u 11. minutu uspeli da izjednače. Živadinović je primio loptu na deset metara od gola i snažnim udarcem pogodio suprotan ugao. Igralo se i dalje obostrano angažovano i požrtvovano, domaćini se nisu predavali i ustuknuli pred liderom, a u 16. minutu poveli.
Bjedova je u kaznenom prostoru faulirao Tešić, za sudiju Anđelkovića nije bilo dileme, a siguran sa bele tačke bio je kapiten Stevan Kovačević.
Semafor 19. kola Prve lige Srbije:
Radnik – Teleoptik 3:0
Timok – Smederevo 1:1
Bežanija – Dolina 2:0
Inđija – Mladost (L) 2:1
Sloga (PM) – Borac 1:1
BSK – Proleter 2:1
Metalac – Jedinstvo Putevi 2:0
Nedelja:
14,30: Sinđelić – Sloga (K)

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.