Potraga za ubicom u Kruševcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2012, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za ubicom u Kruševcu

KRUŠEVAC -

Kruševačka policija intenzivno traga za nepoznatom osobom koja je rano jutros ubila Milana R. (73) iz tog grada.

Beživotno telo Milana R, pronađeno je sa tragovima krvi i ubodnim ranama po glavi i telu, na trotoaru u ulici Cara Lazara, navedeno je u saopštenju Policijske uprave u Kruševcu.

Uviđaj na licu mesta izvršili su istražni sudija Višeg suda u Kruševcu i zamenik višeg javnog tužioca, u prisustvu policajaca, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZBODEN STARAC U CENTRU KRUŠEVCA

Izvor: Kurir, 24.Mar.2012

Beživotno telo Milana R, pronađeno je sa tragovima krvi i ubodnim ranama po glavi i telu, na trotoaru u ulici Cara Lazara..KRUŠEVAC - Kruševačka policija intenzivno traga za nepoznatom osobom koja je rano jutros ubila Milana R. (73) iz tog grada...Beživotno telo Milana R, pronađeno je sa tragovima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.