Izvor: CrnaHronika.rs, 25.Mar.2012, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruševac: Penzioner izboden na smrt

Milan Ramić (73) iz Kruševca izmasakriran je nožem u subotu rano ujutro u Ulici cara Lazara 91. Penzioner, koji je radio kao oštrač noževa, nađen je mrtav na trotoaru pored svog doma sa sečivom zarivenim u donji deo tela. Policiji je oko 5.30 javljeno za tragediju koja se odigrala u Staroj čaršiji.Beživotno telo zatečeno je na trotoaru sa tragovima nasilja i ubodnim ranama po telu i glavi - navode u PU Kruševac.
Ispred dvorišnog pasaža u Ulici cara Lazara, gde je penzioner živeo sam, ogromna lokva krva. Prolaznici su primetili polunago Ramićevo telo. Mnogi su ga znali iz viđenja.
- Krenuo sam na liturgiju oko 7.30 i video strašan prizor: čoveku su noge bile vezane, a nož mu je virio iz zadnjice - svedoči za „Novosti“ Slaviša Paunković. - Tragično je to što mu se dogodilo.
Kako saznajemo, nesrećni čovek bio je vezan, a nezvanično se spominje i da je bilo pokušaja da se ubistvo prikrije. Zanatske radnje u Ulici cara Lazara već su bile otvorene od osam sati, ali je među poslednjima živog Milana Ramića zatekla Svetlana Muratović, koja ga je povremeno, kako kaže, obilazila, iako nisu ni u kakvom srodstvu.
UVIĐAJ U PASAŽU u Ulici cara Lazara, gde je i Ramićev dom, živi više porodica. Tu je i zanatska radnja bratanca ubijenog, Nikole Ramića. Uviđaj na licu mesta obavili su istražni sudija Višeg suda u Kruševcu u prisustvu zamenika višeg javnog tužioca i policijskih službenika PU.
- Videla sam ga oko jedan sat posle ponoći, bio je živ - priča nam Svetlana Muratović, koja živi u obližnjoj, Novoj Balšićevoj ulici. - Došla sam da mu donesem pogaču i neke lekove.
Ramići decenijama živi u Staroj čaršiji. Porodica je zanemela pred tragedijom. Pogođeni i gubitkom i surovim ubistvom Milana Ramića, koji je iza sebe ostavio sina Dragana, ćerku Danijelu i troje unučadi. Ćerka Danijela, koja živi u istoj ulici, samo nekih 50 metara niže, kaže da im je policija oko osam sati javila šta se dogodilo. Više detalja nisu ni oni znali.
- Tata je živeo sam, u šoku smo, ne možemo ništa više da vam kažemo - jedva je uspeo da izgovori sin Dragan Ramić.
Komšije kažu za „Novosti“ da je ubijeni Milan bio penzioner, a da je svojevremeno radio i u Industriji mesa i mesnih prerađevina „22. jul“. Često se mogao videti ispred kuće, kako sedi na hoklici. Upravo tu negde je i nađen mrtav.
Spekuliše se da su nesrećnog čoveka često posećivale žene. Navodno, iskorištavale su ga zbog penzije. Policija je, kako nezvanično saznajemo, već razgovarala sa više osoba koje se dovode u vezu sa pokojnikom, a prva je devojka stara oko 18 godina. Komšiluk priča da je „ova problematična devojka posećivala Ramićevu kuću“.
Izvor: novosti.rs | Ilustracija: crnahronika

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.