Ponovo sporan meč u srpskom fudbalu? (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo sporan meč u srpskom fudbalu? (video)

Ovoga puta sve je dokumentovano video snimkom, sada je samo stvar percepcije, ali mnogi nemaju dilemu oko (ne)regularnosti duela na "Švajcariji".

Prethodnog vikenda na programu su bili mečevi 27. kola Prve lige Srbije, a poslednje dve utakmice odigrane su u ponedeljak popodne.

Kolo je zatvoreno duelima na Zlatiboru i u Gornjem Milanovcu, a pažnju javnosti privukla je utakmica između Zlatibora i Sinđelića koju je domaćin dobio rezultatom 2:0 (2:0).

Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je to prvi meč koji je Zlatibor odigrao na "Švajcariji" posle dužeg vremena, a najzanimljiviji detalji prikazuju zašto deo javnosti utakmicu smatra neregularnom.

Glas protiv ovakvih pojava u srpskom fudbalu digao je i generalni direktor kruševačkog Trajala Milan Gašić.

"Da li ste videli golove!? Pitam se, ima li ova liga uopšte smisla? Bila je javna tajna da će Zlatibor da pobedi, a danima već kruži priča da će Žarkovo da pusti Bežaniju, da će da vrati bodove. Ćuti se o tome, a opet svi znaju da postoje klubovi koji igraju 'tri za tri'", rekao je Gašić, a prenosi "Kurir".

Zlatibor je pre duela sa Sinđelićem nanizao pet poraza iako je u prvom delu sezone beležio fantastične rezultate i bio među kandidatima za direktan plasman u Super ligu.

Situacija se izmenila posle pet vezanih poraza, ali Zlatibor i dalje može da se nada plasmanu u baraž, a samim tim i plasmanu u Super ligu kroz dodatno doigravanje.

Snimak sporne utakmice možete pogledati OVDE!

Ne treba zaboraviti da su zbog navodnog nameštanja utakmica i igranja po sistemu "tri za tri" krajem 2016. godine kažnjeni tadašnji prvoligaši ČSK, BSK, Bežanija i Mačva.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

O OVOME SE PRIČA: Pogledajte zašto svi GOVORE da je meč Zlatibor - Sinđelić SUMNJIV (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2019, 11:27

Utakmica 27. kola Prve lige Srbije pod lupom...U 27. kolu Prve lige Srbije, snage su odmerili Zlatibor i Sinđelić. Domaćin je pobedio sa 2:0, ali je meč ostao u senci skandalozno loše igre beogradskih Orlića, koji su na krajnje čudan način reagovali prilikom gotovo svakog napada Zlatiboraca...Verovatno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.