Izvor: Blic, 11.Jul.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUN AUTOBUS DROGE Pokušao da prošvercuje 42 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, na Graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, zaplenili su oko 42 kilograma marihuane i uhapsili D.S. (1981) iz Kruševca, zbog postajanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno preko 50 kg droge, 200.000 evra i skupocena roba

Izvor: Blic, 11.Jul.2018

U proteklih nedelju dana službenici Uprave carina Ministarstva finansija Republike Srbije su, u saradnji sa graničnom policijom, u nekoliko odvojenih akcija, zaplenili preko 50 kilograma marihuane, više od 200.000 neprijavljenih evra, kao i raznu skupocenu robu poput luksuznog automobila, dva originalna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.