POČELO JE: Odložen jedan meč elitnog srpskog prvenstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 19:54

POČELO JE: Odložen jedan meč elitnog srpskog prvenstva

Nevreme je u Kruševcu.

Napredak i Železničar će umesto od 18,55 meč prvog kola Super lige Srbije igrati od 20 časova. Razlog, obilne padavine koje su zahvatile grad pod Bagdalom.

Jaka kiša uslovila je odlaganje susreta, delegat meča Jovan Marjanović zajedno sa glavnim sudijom Dejanom Trifkovićem i predstavnicima oba kluba izabrali su logično rešenje u tom trenutku, da meč pomere za 20 časova.

⛈️ Nešto manje od sat vremena do početka meča! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 🤷🏻‍♂️ pic.twitter.com/O4OJCTjf87

— FK Napredak Kruševac (@fknapredak037) July 30, 2023

Biće ovo istorijski meč za tim iz Pančeva.

Oni će debitovati u elitnom rangu, dok će Kruševljani želeti da se na početku sezone u najlepšem svetlu predstave domaćoj publici.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Slađa Mandić supruga vaterpoliste Dušana
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.