Izvor: Blic, 11.Dec.2023, 11:55

PAS JOJ SKOČIO U KRILO I IZAZVAO TRAGEDIJU Potresni detalji nesreće kod Kruševca: Sestričina došla na slavu kod ujaka, pa kolima sletela u kanal, čovek nastradao!

Dejan P. (55) iz Aleksandrovca poginuo je u subotu popodne u saobraćajnoj nesreći kod Kruševca, nakon što je njegova sestričina N.K. izgubila kontrolu nad vozilom i sletela u kanal. Kako "Blic" saznaje, do nesreće je došlo kada je njen pas, koji je bio na zadnjem sedištu skočio kod nje u krilo, zbog čega je ona izgubila kontrolu nad auto i sletela u kanal.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE PAS KOJI JE IZAZVAO TRAGEDIJU Skočio vlasnici u krilo tokom vožnje, ona sletela u kanal, a njen ujak poginuo: Sada je NESTAO

Izvor: Blic, 11.Dec.2023

Pas koji je skočio u krilo svojoj vlasnici N.P. u toku vožnje, zbog čega je ona izgubila kontrolu nad vozilom i sletela u kanal kod Kruševca, a njen ujak Dejan P. nastradao nestao je.

Nastavak na Blic...

"VEROVALI SU DA ĆE SE PROBUDITI" Umrla Danijela (18) koja je u nesreći kod Bogatića izgubila i oca: On joj dao auto, ona bez dozvole sletela sa puta

Izvor: Blic, 11.Dec.2023

Danijela P. (18) iz Badovinaca, koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći 15. oktobra u Bogatiću, u kojoj je poginuo njen otac Radiša P. (48), posle dva meseca izgubila je životnu bitku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.