Orlići spremni za meč sa Engleskom

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2012, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlići" spremni za meč sa Engleskom

Fudbaleri mlade reprezentacije Srbije Slobodan Medojević, Luka Milivojević i Ognjen Mudrinski kazali su danas da ih čeka teška utakmica sa Englskom u gostima, ali da će pokušati da se vrate sa povoljnim rezultatom pred revanš u Kruševcu.

 

Srbija i Engleska igraće u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine, koje će se u junu 2013. održati u Izraelu. Prvi meč je u petak u 19.00 u Noriču, a revanš u utorak u 18.00 u Kruševcu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

 

"Iskustvo nas uči da će odluka pasti posle 180 minuta igre, a meč u Noriču moramo da iskoristimo da se sa što boljim rezultatom vratimo u Srbiju", rekao je kapiten mlade reprezentacije Slobodan Medojević, a preneo sajt Fudbalskog saveza Srbije.

 

On je dodao da reprezentacija Engleske spada među pet najboljih u Evropi.

 

"Reč je o odličnoj ekipi, sastavljenoj od kvalitetnih premijerligaških igrača i svakako spada među najboljih pet selekcija u našem uzrastu. Naravno, ne obaziremo se puno na to. Koncentrisani smo isključivo na našu igru i sa mnogo samopouzdanja ulazimo u ovaj dvomeč", rekao je Medojević.

 

Fudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević istakao je da ekipa dobro poznaje kvalitete engleskih igrača.

 

"Gledali smo mnogo njihovih mečeva i analizirali ih do najsitnijih detalja. Znamo odakle nam preti najveća opasnost... Optimista sam i verujem da ćemo se plasirati na završni turnir u Izraelu", kazao je Milivojević.

 

Njegov klupski kolega Ognjen Mudrinski dodao je da su Englezi "opasni iz prekida i u duel igri".

 

"Imaju dosta uigranih akcija, pa će biti borbe po celom terenu", istakao je napadač Zvezde.

 

Fudbaleri i stručni štab mlade reprezentacije Srbije danas su sa aerodroma Nikola Tesla otputovali u Englesku. 
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Mladi reprezentativci Srbije spremni za meč sa Engleskom

Izvor: Studio B, 10.Okt.2012

Fudbaleri mlade reprezentacije Srbije Slobodan Medojević, Luka Milivojević i Ognjen Mudrinski kazali su da ih čeka teška utakmica sa Englskom u gostima, ali da će pokušati da se vrate sa povoljnim rezultatom pred revanš u Kruševcu. ..Srbija i Engleska igraće u baražu za plasman na Evropsko...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.