Mladi reprezentativci Srbije spremni za meč sa Engleskom

Izvor: Studio B, 10.Okt.2012, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi reprezentativci Srbije spremni za meč sa Engleskom

Fudbaleri mlade reprezentacije Srbije Slobodan Medojević, Luka Milivojević i Ognjen Mudrinski kazali su da ih čeka teška utakmica sa Englskom u gostima, ali da će pokušati da se vrate sa povoljnim rezultatom pred revanš u Kruševcu.

Srbija i Engleska igraće u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine, koje će se u junu 2013. održati u Izraelu. Prvi meč je u petak u 19.00 >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u Noriču, a revanš u utorak u 18.00 u Kruševcu.   

"Iskustvo nas uči da će odluka pasti posle 180 minuta igre, a meč u Noriču moramo da iskoristimo da se sa što boljim rezultatom vratimo u Srbiju", rekao je kapiten mlade reprezentacije Slobodan Medojević, a preneo sajt Fudbalskog saveza Srbije.   

On je dodao da reprezentacija Engleske spada među pet najboljih u Evropi. "Reč je o odličnoj ekipi, sastavljenoj od kvalitetnih premijerligaških igrača i svakako spada među najboljih pet selekcija u našem uzrastu. Naravno, ne obaziremo se puno na to. Koncentrisani smo isključivo na našu igru i sa mnogo samopouzdanja ulazimo u ovaj dvomeč", rekao je Medojević.   

Fudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević istakao je da ekipa dobro poznaje kvalitete engleskih igrača. "Gledali smo mnogo njihovih mečeva i analizirali ih do najsitnijih detalja. Znamo odakle nam preti najveća opasnost. Optimista sam i verujem da ćemo se plasirati na završni turnir u Izraelu", kazao je Milivojević.   

Njegov klupski kolega Ognjen Mudrinski dodao je da su Englezi "opasni iz prekida i u duel igri". "Imaju dosta uigranih akcija, pa će biti borbe po celom terenu", istakao je napadač Zvezde. Fudbaleri i stručni štab mlade reprezentacije Srbije danas su sa aerodroma Nikola Tesla otputovali u Englesku.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zmajeve čeka paklena atmosfera

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2012

Temperamentni Grci i Atina spremni su za petak i važan meč sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.