OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ UBISTVA U KRUŠEVCU IDE NA PSIHIJATRIJSKO POSMATRANJE Saslušana devojka koju je izbo

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ UBISTVA U KRUŠEVCU IDE NA PSIHIJATRIJSKO POSMATRANJE Saslušana devojka koju je izbo

U Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu saslušana je Ivana B.( 31) iz Niša, koja se do juče nalazila na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice Kruševac zbog saniranja teških povreda koje joj je naneo Nišlija L.M.(24)

Pokušaj ubistva devojke dogodio se pre nedelju dana u jednom stanu kruševačke višespratnice , koji medju komšijama u Ulici Majke Jugovića važi kao "hostel" koji se "izdaje na noć".

Prilikom napada na devojku iz Niša, njen dobro poznati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nišlija L.M. kasapskim nožem povredio je i jednog mladića iz Kruševca , čiji se inicijali imena ne saopštavaju.

Prilkom saslušanja osumnjičenog napadača i devojke koja je napadnuta, potvrdjeno je da se slučaj odigrao u zoru, oko 7 sati, u stanu pri vrhu višespratnice. Ona je tom prilikom zadobila više ubodnih rana u predelu ruku i leđa, a momak iz Kruševca imao je posekotinu po ruci.

Njih dvoje su posle saniranih povreda napustili kruševačku bolnicu, a napadaču L.M. određen je pritvor. Nezvanično, on će kao poremećena osoba biti poslat na psihijatrijsko posmatranje u specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.