Izvor: Blic, 16.Jan.2024, 16:22

OGLASILI SE IZ FABRIKE "TRAJAL" IZ KRUŠEVCA Evo kako je došlo do eksplozije koja je zavila u crno porodice radnika

I pored preduzetih svih mera zaštite na radu, nažalost, u Pogonu za proizvodnju gorive trake Fabrike eksploziva i pirotehnike i hemije "Trajal Korporacije" dogodila se eksplozija, saopšteno je iz Koporacije "Trajal" u Kruševcu, gde se jutros oko 9 sati dogodila eksplozija u kojoj je nastradao mladić Nikola Rašković, dok je četvoro osoba povređeno.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasila se fabrika "Trajal" iz Kruševca: Evo kako se dogodila eksplozija u kojoj je poginuo radnik

Izvor: 24sedam.rs, 16.Jan.2024

Pogon za proizvodnju gorive trake radio je, kako se navodi, uz primenu svih bezbednosnih mera i pod video nadzorom

Nastavak na 24sedam.rs...

OGLASILI SE IZ FABRIKE "TRAJAL" IZ KRUŠEVCA: Otkriveno kako je došlo do eksplozije koja je zavila u crno porodice radnika!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024

Velika tragedija zavila Srbiju u crno..I pored preduzetih svih mera zaštite na radu, nažalost, u Pogonu za proizvodnju gorive trake Fabrike eksploziva i pirotehnike i hemije "Trajal Korporacije" dogodila se eksplozija, saopšteno je iz Koporacije "Trajal" u Kruševcu, gde se jutros oko 9 sati dogodila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.