Nokaut pa onda šamar: Pogledajte snimak urnebesne tuče u Novom Sadu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2019, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nokaut pa onda šamar: Pogledajte snimak urnebesne tuče u Novom Sadu (VIDEO)

Dok su se drugi prolaznici provlačili kao da se ništa ne dešava, jedan stariji muškarac pokušao je da ih rastavi više puta U utorak popodne na Trgu mladenaca u Novom Sadu ispred jednog lokala došlo je do tuče dva muškarca. Dok su se drugi prolaznici provlačili kao da se ništa ne dešava, jedan stariji muškarac pokušao je da ih rastavi više puta, ali nije uspeo. Pročitajte još - Pogledajte snimak nesvakidašnje pljačke kladionice kod Kruševca: Upali su maskirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i naoružani pištoljem i puškom, a izašli praznih šaka (VIDEO) Ubrzo je verbalni konflikt prerastao u fizički, a tokom prilikom nokautiran je jedan muškarac. Međutim, na sve to dok je ležao dobio je i šamare od svog protivnika.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SVAĐA, NOKAUT, PA ŠAMAR Snimak tuče iz Novog Sada šokirao društvene mreže

Izvor: Blic, 13.Nov.2019, 13:19

Dva muškarca potula su se juče popodne na Trgu mladenaca ispred jednog lokala u Novom Sadu, dok je stariji muškarac bezuspešno pokušavao da ih razdvoji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.