Nakon susreta sa bivšim u sudnici, Anita OTKRILA da GUBI STARATELJSTVO nad sinom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 15:56

Nakon susreta sa bivšim u sudnici, Anita OTKRILA da GUBI STARATELJSTVO nad sinom?

Anita je u toku razgovora sa Lepim Mićom otkrila nepoznate detalje sa suđenja, kao i verovatan ishod oko borbe za starateljstvo nad malim Aleksejem.

Anita je u ranim jutarnjim časovima danas napustila "Elitu", i uputila se u rodni Kruševac gde je čekalo suđenje sa bivšim partnerom, Bojanom Armušem, a povod je borba za starateljstvo nad njihovim maloletnim sinom.

Anita se nedavno vratila u Šimanovce, i tom prilikom otrkila teške detalje sa ročišta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Naime, Stanojlovićeva se osamila u pabu, gde je sedela vidno utučena i natekla od plakanja. Društvo je došao da joj pravi Lepi Mića, a ona mu je tom prilikom otkrila šta se dešavalo u Kruševcu.

- Imam još jedno suđenje. Izgleda da će njemu da pripadne dete.  Videćemo sledeće suđenje sa svedocima kako bude, sa dokazima koje imamo, pa kako odluče - rekla je Anita svom cimeru.

Podsetimo, Anitin bivši partner Bojan Armuš nimalo blagonaklono ne gleda na Anitine postupke, što je i sam potvrdio.

Kada je izašla iz "Zadruge" zvala me je, rekao sam joj da dodje i uzme dete, jer ne mogu ja da joj branim, ipak je i njen sin, ona ga je uzela na deset dana kada je bila s Matorom da ga slika zbog medija i javnosti, iako se nisam slagao sa tim, ne želim da ga uče bolesnim stvarima, nije to ispoštovala, namerno je to uradila, dve godine ga nije videla i uzela ga na deset dana, to je ološ, to nije majka - prokomentarisao je otac Anitinog deteta za Telegraf.

- Mi nismo bili u vezi, niti smo živeli zajedno, viđali smo se povremeno, ona nije nosila moje prezime, nego je na kontu priče da je maltretirana ušla u rijaliti. Dete nosi moje prezime, prvo je bilo na njeno, pa smo prebacili na moje. Otkad ga je rodila prvih godinu dana smo se viđali, bili smo u dobrim odnosima, posle toga ne znam šta se desilo - dodao je Bojan.

Videćemo kako će se situacija nadalje odvijati, ali, sudeći po onom što je rekla, Aniti se ne piše dobro.

A post shared by @samoposmatramo1

Srbija Danas/S.S.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.