NASTAVAK POLICIJSKE AKCIJE U KRUŠEVCU: Braća osumnjičena za dilovanje droge

Izvor: Večernje novosti, 31.Maj.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVAK POLICIJSKE AKCIJE U KRUŠEVCU: Braća osumnjičena za dilovanje droge

Pripadnici MUP-a u Kruševcu uhapsili su I. Ž. (41), zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu KRUŠEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su sugrađanina I. Ž. (41), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu. - Sumnja se da su I. Ž. i N. Ž., koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << uhapšen u prethodnom periodu, u podrumu jednog preduzeća držali oko 7,2 kilograma marihuane radi dalje prodaje - navode u policiji. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu. Kako nezvanično saznajemo, marihuana je nađena u podrumu, prilikom pretresa firme na Jasičkom putu, koja se bavi pakovanjem i prodajom kafe u Kruševcu. Tom prilikom uhapšen je N. Ž.(35). Prema saznanjima “Novosti”, tada uhapšeni N. Ž. je brat I. Ž, koji je sada, takođe osumnjičen za isto krivično delo.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšen mladić osumnjičen da je zapalio automobil novinaru iz Aleksinca

Izvor: Blic, 01.Jun.2019, 09:06

Pripadnici MUP-a rasvetlili su slučaj paljenja automobila novinaru i stomatologu Dušanu Ostojiću iz Aleksinca i uhapsili M. M. (25) iz okoline Aleksinca, zbog postajanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopšteno je iz MUP-a.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.