NASTAVAK POLICIJSKE AKCIJE U KRUŠEVCU: Braća osumnjičena za dilovanje droge

S. BABOVIĆ

31. 05. 2019. u 15:26

Pripadnici MUP-a u Kruševcu uhapsili su I. Ž. (41), zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu

НАСТАВАК ПОЛИЦИЈСКЕ АКЦИЈЕ У КРУШЕВЦУ: Браћа осумњичена за диловање дроге

Foto: PU

KRUŠEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su sugrađanina I. Ž. (41), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu.

- Sumnja se da su I. Ž. i N. Ž., koji je uhapšen u prethodnom periodu, u podrumu jednog preduzeća držali oko 7,2 kilograma marihuane radi dalje prodaje - navode u policiji.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Kako nezvanično saznajemo, marihuana je nađena u podrumu, prilikom pretresa firme na Jasičkom putu, koja se bavi pakovanjem i prodajom kafe u Kruševcu. Tom prilikom uhapšen je N. Ž.(35). Prema saznanjima “Novosti”, tada uhapšeni N. Ž. je brat I. Ž, koji je sada, takođe osumnjičen za isto krivično delo.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije