Izvor: Radio 021, 14.Sep.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac koji je ubio suprugu u Kruševcu izvršio samoubistvo

M.J. (57) koji je danas u centru Kruševca ubio G. J. (47) i teško ranio njenog mlađeg brata G.R. (42) pobegavši sa lica mesta izazvao je udes, a zatim ispalio sebi dva metka u glavu, potvrdila je policija.

“Nakon što je uočen od strane policijske patrole na auto-putu Čačak - Obrenovac, on se dao u bekstvo, a nedugo zatim izazvao udes i potom u obližnjoj šumi izvršio samoubistvo vatrenim oružjem”, navodi se u saopštenju MUP-a.

Ubistvo se dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << oko 10:30, u bašti kafića "Mali Pariz" u Brijanovoj ulici. Kako se nezvanično saznaje, muškarac je prišao i ispalio dva metka u njihovom pravcu.

Ranjeni muškarac je prebačen u kruševačku bolnicu i lekari se bore za njegov život. Žena je na licu mesta podlegla povredama.

 Ubica je potom pobegao sa mesta zločina.

 Prema prvim informacijama žena i njen brat nisu Kruševljani. Kafić u kojem se dogodilo ubistvo je u blizini autobuske stanice, na veoma prometnom mestu.

Autor: 021, RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.