Ministarka Mihajlović: Do Kruševca za malo više od dva sata, neće biti grešaka kao na ...

Izvor: Beta, 15.Dec.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka Mihajlović: Do Kruševca za malo više od dva sata, neće biti grešaka kao na ...

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, prisustvovala je danas obeležavanju početka izgradnje Moravskog koridora, koji će povezati Pojate i Preljinu, saopšteno je iz njenog kabineta."Moravski koridor je četvrti auto-put na kojem počinjemo radove ove godine, a prvi koji će povezati istok i zapad centralne Srbije, Koridor 10 sa auto-putem "Miloš Veliki". Ovaj projekat je za Srbiju strateški važan jer će značiti mnogo za 500.000 ljudi koje direktno povezuje, za brži razvoj gradova i opština kroz koje prolazi, uključujući Kruševac, Trstenik, Vrnjačku Banju, Kraljevo i Čačak", rekla je Mihajlovićeva.Ona je dodala da će se "od Beograda do Vrnjačke Banje stizati za oko sat i po, za malo više od sat vremena do Kraljeva, za malo više od dva sata do Kruševca. Ništa više nije daleko i neće nam biti daleko", naglasila je Mihajlovićeva.Potpredsednica Vlade je dodala da je dobro što "u ovaj projekat ulazimo dobro pripremljeni i što za strateškog partnera imamo jednu od najvećih svetskih kompanija, američki Behtel, koja će raditi zajedno sa turskom Enkom i našim firmama"."To pokazuje da smo naučili nešto iz prethodnih projekata i da ne želimo da ponovimo greške, na primer sa Koridora 10, gde smo imali nasledjene loše projekte", navela je ona.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Biće posla za srpske kompanije na Moravskom koridoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2019, 09:47

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da Moravski koridor treba da bude završen za četiri godine i da će u izgradnji biti posla i za srpske kompanije..."Srpske kompanije će raditi zajedno sa Amerikancima i Turcima", rekla je Mihajlović gostujući...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.