MILOJEVIĆ NAJAVIO KRUPNU PROMENU: Zvezda sa novim napadačem u Kruševcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 14:13

MILOJEVIĆ NAJAVIO KRUPNU PROMENU: Zvezda sa novim napadačem u Kruševcu

Marko Rakonjac se nametnuo igrama i golovima.

Crvenu zvezdu u sredu očekuje četvrtfinalna utakmica Kupa Srbije protiv Napretka u Kruševcu (18.30), a trener crveno-belih Miloš Milojević najavljuje ofanzivu u “Lazarevom gradu”.

- Uvek igramo sa najboljim sastavom, tako će biti i sutra. Moramo da ispoštujemo fudbal i da igrači koji su odigrali dobro protiv Čukaričkog zadrže mesto u timu da bi dobili i rotacijama dovoljnu dozu energije i motivacije pred meč - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istakao je Milojević.

Crveno-beli su ne tako davno remizirali sa Napretkom u gostima 1:1, pa bi ovaj podatak trebalo da bude ozbiljno upozorenje za tim iz Beograda.

- Igrali smo meč pred reprezentativnu pauzu protiv njih... Imaju način igre koji im odgovara, dobri su u prekidu i koriste prostor, ako se loše stoji iza lopte. U prethodnom meču su iskoristili to što smo mnogo menjali, ne igrač za igrača, koliko se desi da u prekidima gde vam stoji najbolji skakač, usled promene u timu i želje za ubrzanjem, tu bude fudbaler koji nije dobar u skoku. Tu se onda javi problem, ali to je normalno i mora se kalkulisati. Bila je to situacija gde smo imali kontinuirane tri, četiri greške, loša postavka i reakcija, iz čega sledi kazna. Napredak može da bude neugodan, neće im faliti motiva, jer je kup takvo takmičenje gde jedna utakmica rešava sve. Prava na grešku nemamo. Treba nam dobra igra i enerija da bi prošli dalje.

Zdravstveni bilten nije idealan, ali tu su igrači koji imaju veliki motiv poput povratnika Uroša Spajića ili napadača Marka Rakonjca koji je bio odličan protiv Čukaričkog i ponovo zatresao mrežu, pa je zaslužio mesto startera ispred Aleksandra Pešića.

- Nisu svi spremni, ali znaćemo više posle današnjeg treninga. Ako Rakonjcu fizički status dozvoli, trebalo bi da počne utakmicu. Što se Spajića tiče, on je spreman za 30-40 minuta, eventualno poluvreme. Sve zavisi od utakmice i intenziteta, da li ima puno duela ili je čistiji fudbal. Svakako ćemo gledati da ga uvedemo najbolje što je moguće za sve - podvukao je Milojević.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.