Leskovčani uhvaćeni u pokušaju krađe - iz kamiona izneli džakove pune kućne hemije

Izvor: JužneVesti.com, 05.Mar.2024, 13:30

Leskovčani uhvaćeni u pokušaju krađe - iz kamiona izneli džakove pune kućne hemije

Leskovčanin koji je kao vozač jedne niške firme pokušao da ukrade hemijske proizvode koje je prevozio kamionom za potrebe jedne fabrike u Kruševcu, kao i dvojica muškaraca koja su u tome htela da mu pomognu, uhapšeni su i na teret im se stavlja krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti u pokušaju.

Kako se navodi u saopštenju policije, uhapšeni su 34-godišnji I. P. koji je bio vozač kamiona i 42-godišnji S. P. i 33-godišnji M. J. iz Leskovca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Kako se sumnja, I. P. je kamion kojim je upravljao zaustavio u mestu Pojate i potom, bez ovlašćenja pošiljaoca robe, nasilno otvorio tovarni prostor vozila. Nakon toga je, kako se sumnja, zajedno sa S. P. i M. J. koji su mu pomagali, izvadio hemijske proizvode koje su spakovali u džakove, u nameri da robu prebace u unapred pripremljen automobil i tako pribave sebi protivpravnu imovinsku korist - piše u saopštenju policije.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.