Kruševac: Rukama udavio ženu

Izvor: Večernje novosti, 12.Mar.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruševac: Rukama udavio ženu

KRUŠEVAC - Kruševačka policija odredila je meru zadržavanja D.O. (40) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. Kako se navodi u saopštenju policije, postoje osnovi sumnje da je D.O. juče u popodnevnim časovima rukama zadavio J.S. (46) iz Novog Sada sa kojom je nekoliko poslednjih meseci živeo u iznajmljenom stanu u Ulici Save Miloševića u Kruševcu. Osumnjičeni je bio nedostupan policijskim službenicima koji su ga brzim i efikasnim radom brzo pronašli i priveli Višem javnom tužiocu.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kruševljanin zadavio Novosađanku s kojom je živeo

Izvor: Blic, 12.Mar.2014

Kruševačka policija odredila je meru zadržavanja D.O. (40) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo...Kako se navodi u saopštenju policije, postoje osnovi sumnje da je D.O. juče u popodnevnim časovima rukama zadavio J.S. (46) iz Novog Sada sa kojom...

Nastavak na Blic...

Kruševac: Rukama udavio ženu

Izvor: Press, 12.Mar.2014

Kruševačka policija odredila je meru zadržavanja D.O. (40) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.