Kruševac: Ubio suprugu šipkom, koja se zbog zlostavljanja preselila kod komšije

Izvor: Press, 09.Sep.2013, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruševac: Ubio suprugu šipkom, koja se zbog zlostavljanja preselila kod komšije

Kako se navodi u saopštenju policije, postoje osnovi sumnje da je B.J. danas oko 10.30 časova svojoj supruzi S.J. zadao udarac metalnom šipkom u predelu glave od kojeg je preminula na licu mesta.

Ubistvo se dogodilo u ulici Save Miloševića u kući Z.M. sa kojim je S.J. zasnovala vanbračnu zajednicu. Kako je Tanjugu rečeno u policiji, S.J. je do nedavno živela sa zakonitim suprugom u blizini kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Z.M.

"Policija je zbog tuče između supružnika već intervenisala 5. septembra i to se dogodilo nakon što je S.J. prešla da živi kod Z.M. Osumnjičeni je tada zadao nekoliko udaraca svojoj supruzi i o tome je obavešteno tužilaštvo", navode u policiji.

Ovo delo je tada okarakterisano kao nasilje u porodici.

Kako bi ukazala da se plaši od supružnika sa kojim nije bila u dobrim odnosima, S.J. je jutros dolazila u policiju, a posle toga je otišla i u tužilaštvo, rečeno je u policiji.

Uviđaj lica mesta izvršili su istražni sudija Višeg suda u prisustvu zamenika Višeg javnog tužioca i policijskih službenika.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.